Skip to content

Zin By Guido

Couplemassage lesson

Een ontspannen en leerzame privé workshop voor twee personen. Jullie ontvangen beide een massage naar keuze en leren tegelijkertijd de basis massagetechnieken. Deze oefen je ter plekke op elkaar zodat ik direct kan helpen.
90 minuten / € 116,-

Dermalogica webwinkel

www.zinshop.nl is de online Dermalogica webwinkel met 24 uurs verzending!

Newsflash

Heb jij 't licht al gezien? Onderga de nieuwste sensationele behandeling van Dermalogica bij Zin. Gericht op het perfectioneren van je huidconditie d.m.v. krachtige werkstoffen en o.a. lichttherapie. Een bijzonder ontspannen behandeling van een uur, € 99,-. Kijk bij Facetreatments: IonActive Powertreatment. 

 
Home arrow Face Treatments
Face Treatments Afdrukken E-mail
FacemappingDeze professionele gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering op celniveau. Ze zijn revolutionair omdat elk onderdeel volledig op maat gemaakt wordt. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreide huidanalyse: facemapping. Hierbij worden 14 huidzones in kaart gebracht en deze geven duidelijkheid over het verleden, het heden en de toekomst van uw huid!

Elke behandeling is uniek voor de individuele cliënt door het gebruik van krachtige, professionele werkstofcomplexen. Maximale resultaten in een minimum van tijd. Epileren, wimpers/wenkbrauwen verven en harsen kan tijdens elke gezichtsbehandeling zonder bijkomende kosten. Tijdens een masker ontvangt u een massage van bijvoorbeeld nek en schouders.