Skip to content

Zin By Guido

Couplemassage lesson

Een ontspannen en leerzame privé workshop voor twee personen. Jullie ontvangen beide een massage naar keuze en leren tegelijkertijd de basis massagetechnieken. Deze oefen je ter plekke op elkaar zodat ik direct kan helpen.
90 minuten / € 116,-

Dermalogica webwinkel

www.zinshop.nl is de online Dermalogica webwinkel met 24 uurs verzending!

Newsflash

Heb jij 't licht al gezien? Onderga de nieuwste sensationele behandeling van Dermalogica bij Zin. Gericht op het perfectioneren van je huidconditie d.m.v. krachtige werkstoffen en o.a. lichttherapie. Een bijzonder ontspannen behandeling van een uur, € 99,-. Kijk bij Facetreatments: IonActive Powertreatment. 

 
Home arrow Body arrow Nourishing sea mud therapy
Nourishing sea mud therapy Afdrukken E-mail

Ontgift, verzacht en voedt uw lichaam met deze krachtige mix van reinigende zeewierextracten en natuurlijke zeeklei rijk aan mineralen. Gecombineerd met aromatische botanische planten en fruitenzymen wordt uw huid glanzend en soepel. Pakt stress en spierspanning effectief aan. Kom tot rust met deze warme pakking die helpt opgeslagen afvalstoffen af te voeren en mineralen toe te voegen aan het lichaam.

Een behandeling wordt al speciaal met thalasso therapie. Een pakking is als het ware een ontzettend dik masker die warm op de huid wordt aangebracht. Wanneer het product op de huid is aangebracht, wordt deze afgedekt met folie. De huid wordt dus ingepakt samen met dit dikke masker. Hierdoor wordt de huid ‘gedwongen’ om alle werk- en voedingsstoffen uit dit product op te nemen.
Zeealgen zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen. Tevens hebben ze een hydraterende werking en stimuleren de bloedsomloop. Na een kuur ziet de huid er fitter en stralender uit. Naast de gunstige werking op de huid en het lichaam, hebben behandelingen met algen een heerlijk ontspannen en weldadig effect.

Een algenpakking is sterk reinigend, zuiverend, ontgiftend, verwijd bloed- en lymfevaten, stimuleert de doorbloeding en stimuleert uitscheiding van afvalstoffen. Andere positieve reacties van je lichaam op een algenpakking zijn pijnvermindering in gewrichten en spieren, stimulering van celstofwisseling en versteviging van het weefsel. De algen zijn goed tegen huidaandoeningen en bieden zelfs ondersteuning bij afslanken.

Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. De vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn voor het menselijk lichaam erg belangrijk, omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. Belangrijke werkstoffen; magnesium, lithium, zink, koper en calcium.

45 minuten, € 60,-