Skip to content

Zin By Guido

Couplemassage lesson

Een ontspannen en leerzame privé workshop voor twee personen. Jullie ontvangen beide een massage naar keuze en leren tegelijkertijd de basis massagetechnieken. Deze oefen je ter plekke op elkaar zodat ik direct kan helpen.
90 minuten / € 116,-

Dermalogica webwinkel

www.zinshop.nl is de online Dermalogica webwinkel met 24 uurs verzending!

Newsflash

Heb jij 't licht al gezien? Onderga de nieuwste sensationele behandeling van Dermalogica bij Zin. Gericht op het perfectioneren van je huidconditie d.m.v. krachtige werkstoffen en o.a. lichttherapie. Een bijzonder ontspannen behandeling van een uur, € 99,-. Kijk bij Facetreatments: IonActive Powertreatment. 

 
Home arrow Waxing
Waxing Afdrukken E-mail
Een snelle en effectieve manier voor mannen en vrouwen om ongewenste haargroei te verwijderen. Wanneer er na het harsen nog tijd over is, wordt deze in overleg opgevuld met bijvoorbeeld massage. Zin maakt gebruik van de meest kostbare azuleenhars om het harsen te veraangenamen en irritatie zoveel mogelijk te voorkomen. Inclusief desinfectie, voorbehandeling en verkoelende nabehandeling van de huid.

Uiteraard kunt u meerdere harsbehandelingen samenvoegen tot één behandeling. Bel voor informatie.

30 minuten, € 44,-
Keuze uit: onderbenen, gezicht, bikini vrouw (geen Brazilian of Hollywood), intiem man, armen en handen, rug–nek en schouders, billen en desgewenst bilnaad, borst en buik.
 
45 minuten, € 60,-
Keuze uit: rug–nek-schouders en borst òf billen.

60 minuten, € 77,-
Keuze uit: bikini en benen, rug–nek-schouders–borst–buik en billen.