Skip to content

Zin By Guido

Couplemassage lesson

Een ontspannen en leerzame privé workshop voor twee personen. Jullie ontvangen beide een massage naar keuze en leren tegelijkertijd de basis massagetechnieken. Deze oefen je ter plekke op elkaar zodat ik direct kan helpen.
90 minuten / € 116,-

Dermalogica webwinkel

www.zinshop.nl is de online Dermalogica webwinkel met 24 uurs verzending!

Newsflash

Heb jij 't licht al gezien? Onderga de nieuwste sensationele behandeling van Dermalogica bij Zin. Gericht op het perfectioneren van je huidconditie d.m.v. krachtige werkstoffen en o.a. lichttherapie. Een bijzonder ontspannen behandeling van een uur, € 99,-. Kijk bij Facetreatments: IonActive Powertreatment. 

 
Home arrow Gratis Facemapping
Gratis Facemapping Afdrukken E-mail

Facemapping30 minuten, gratis. 
Know your zones.

Een revolutionaire huidanalyse ontwikkeld door het International Dermal Institute, exclusief voor Dermalogica. Uw gezicht wordt in 14 zones verdeeld met elk haar eigen potentiële problemen en behoeftes. De huid wordt centimeter voor centimeter nauwkeurig onderzocht en gedetailleerd in kaart gebracht.

Deze procedure geeft een objectief inzicht in de conditie van de huid en eventuele onderliggende gezondheidsproblemen welke deze conditie wellicht beïnvloeden. Maar ook de invloeden van o.a.voeding, klimaat en stress worden duidelijker. Hierdoor krijgt u een volledig op maat gemaakt product- en behandeladvies gericht op uw specifieke condities.


Vanzelfsprekend wordt Facemapping ook altijd toegepast voorafgaand aan een professionele behandeling voor een doeltreffende en resultaatgerichte aanpak.

Face mapping