Skip to content

Zin By Guido

Couplemassage lesson

Een ontspannen en leerzame privé workshop voor twee personen. Jullie ontvangen beide een massage naar keuze en leren tegelijkertijd de basis massagetechnieken. Deze oefen je ter plekke op elkaar zodat ik direct kan helpen.
90 minuten / € 116,-

Dermalogica webwinkel

www.zinshop.nl is de online Dermalogica webwinkel met 24 uurs verzending!

Newsflash

Heb jij 't licht al gezien? Onderga de nieuwste sensationele behandeling van Dermalogica bij Zin. Gericht op het perfectioneren van je huidconditie d.m.v. krachtige werkstoffen en o.a. lichttherapie. Een bijzonder ontspannen behandeling van een uur, € 99,-. Kijk bij Facetreatments: IonActive Powertreatment. 

 
Home arrow Face Treatments arrow BioSurface Peel
BioSurface Peel Afdrukken E-mail

Losse sessie: 75 minuten inclusief consultatie/advies. € 98,-

Deze peeling biedt huidverbetering op het hoogste niveau. Geen littekens, geen hersteltijd.

Wil je een super boost voor je huid? Tijdens deze meer-fasen peeling wordt de huid gladder en schoner dan ooit, en verfijnen we de poriestructuur. Littekens, pigmentvlekken, acne en droogte worden succesvol behandeld. Uniek: heel veel chemische peelingen beschadigen de huid. De BioSurface Peel van Dermalogica geeft de beste resultaten zonder de huid onnodig te beschadigen. Hierdoor heeft de huid geen hersteltijd nodig.

    Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, helpt bij het oplossen van overtollig talg en dode huidcellen;
    Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen;
    Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, waardoor exfoliatie op het hoogste niveau haalbaar is;
    Stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

Ideaal in een kuur van drie tot zes behandelingen. 

Voordelen:

    De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
    Geeft een verbetering van de huidstructuur
    Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
    Helpt acne te verminderen
    Vermindert onzuiverheden
    Stimuleert de aanmaak van collageen
    Maakt de huidskleur egaler en frisser
    Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
    Beschadiging door de zon wordt aangepakt
    Huidveroudering wordt aangepakt

Verzorging van je huid na de BioSurface Peel:
Om de huid op de juiste manier te verzorgen na de peeling is het belangrijk om de UltraCalming producten van Dermalogica thuis te gebruiken. Deze gaan de huid kalmeren en herstellen en zijn een mooie aanvulling op de peeling. Hierna ga je weer over op je eigen Dermalogica producten. Je ontvangt een gratis after care setje bij elke sessie.