Ontspanningsmassage

Een korte stimulatie met een cactusborstel gevolgd door een perfecte lichaamsmassage in onze salon in Amsterdam. Een combinatie van vloeiende strijkbewegingen, zachte of stevige druk naar wens, en een blend van aromatische oliën (lavendel, gember, wasabi, sandelhout, sinaasappel, grapefruit) zorgen voor diepe ontspanning. De massagetafel is verwarmd voor extra comfort.

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om u dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat u regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad u uw batterijen en zegt u stress vaarwel.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geeft u uw immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat u minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage vermindert u lichamelijke klachten, waardoor u zich ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe u zich voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in uw hoofd en lichaam en zorgt u ervoor dat stress geen kans maakt.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN ONTSPANNINGSMASSAGE?

Bij het korte intakegesprek in onze salon in Amsterdam bespreekt u samen met masseur Guido Hamers hoe de invulling van uw behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijgt u de privacy om uit te kleden. Afhankelijk van de gekozen massage worden er heerlijke etherische oliën gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de huid. Een ontspanningsmassage kunt u al boeken vanaf 30 minuten, maar ook 60 of zelfs 90 minuten behoren tot de opties – voor als u echt toe bent aan een verwenmoment! Geniet van rustgevende achtergrondmuziek naar keuze en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn. Zin biedt naast massages voor het gehele lichaam ook deelmassages aan. Denk hierbij aan een rug-, schouder en nekmassage of voetmassage. U kunt dus specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt.

Ontspanningsmassage

30 min. € 61,- / 45 min. € 82,- / 60 min. € 104,- / 75 min. € 129,- / 90 min. € 156,-

© Copyright - ZinByGuido 2018