Rug, nek- en schoudermassage

Door strijkbewegingen en druk worden de spieren diep gestimuleerd en dagelijkse stress en spanning afgevoerd. Van licht tot zeer stevige druk.

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor uw rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet u van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat uw specifieke klachten snel verlicht worden.
Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kunnen werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Wanneer u deze spanningen niet aanpakt en u de spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten. Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen. Het pijngebied straalt dan uit naar andere gebieden van het lichaam, met alle gevolgen van dien. Met een rug-, nek- en schoudermassage zorgt u ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en dat lichamelijke pijn vermindert. Laten we ook vooral niet vergeten dat deze ontspanningsmassage ook heel ontspannend voor lichaam en geest werkt wanneer u geen klachten hebt. Een echte win-winsituatie dus!

Wanneer je deze spanningen ongemoeid laat en ze veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN RUG-, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE?

Een rugmassage is een relatief korte (maar intensieve) massage van 30 minuten.
De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nekpijn, schouderpijn en rugpijn verdwijnen. Qua technieken worden er bij een tafelmassage veelal strijkingen en knedingen gebruikt, maar wanneer je een wat stevigere massage wilt om uw stijve spieren en pijnklachten echt goed aan te pakken, dan is dat mogelijk door middel van het toepassen van deep tissue-technieken. De armen worden soms bij de massage ook meegenomen, omdat pijn in het nek-, schouder- en ruggebied vaak uitstraalt naar de armen. Heeft u vooral last van lage rugpijn of een stijve schouder? Geef dit dan tijdens de intake aan bij Guido Hamers,, zodat de behandeling wordt aangepast aan uw behoeften. Een rugmassage, nekmassage en schoudermassage kan worden gecombineerd, maar als u bijvoorbeeld vooral de onderrug behandeld wilt hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. U kunt een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen gevoel, maar of u nu wel of geen klachten hebt doet er eigenlijk helemaal niet toe. Een rug-, nek- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor lichaam en geest.

Rug, nek- en schoudermassage

30 min. € 44,-

© Copyright - ZinByGuido 2018